Werken bij ASP Adventure

Werken bij ASP Adventure

ASP Adventure is organisator van actieve en mysterieuze uitjes en (team)activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Tijdens onze activiteiten creëren we situaties waarbij de omgeving, entertainment én educatie centraal staan. ASP Adventure BV is een organisatie met een waardengestuurde visie, wat ons uniek maakt binnen de recreatiebranche. 

Onze activiteiten zijn gericht op de ontwikkeling van individuen en teams en spelen zich af in een unieke omgeving. Tijdens deze activiteiten is de ‘fun’ factor altijd aanwezig en stimuleren wij mensen tevens inzichten en kwaliteiten bij zichzelf en elkaar te ontdekken en delen. Recent zijn we dankzij deze innovatieve bedrijfsvoering genomineerd voor de High Growth Awards. Dit succes is vooral te danken aan onze enthousiaste en betrokken medewerkers bij wie professionaliteit, gastgerichtheid en ambitie hoog in het vaandel staan

Werken binnen ASP Adventure betekent redeneren vanuit eigen kracht en handelen vanuit eigen initiatief. De overtuiging dat mensen het verschil maken staat centraal in de manier waarop wij werken. Klinkt dit als muziek in jouw oren? Neem dan eens een kijkje tussen onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie.