Wandel Oriëntatietocht

Het Heuvellandschap rondom Valkenburg biedt een schitterend decor voor een afwisselende wandel- en oriëntatietocht.

Gedurende de tocht proberen jullie de weg te vinden door het Gerendal. De enige materialen die jullie hiervoor hebben zijn een landkaart, kompas en verschillende meetinstrumenten. Door goed samen te werken vinden jullie de route door een prachtig stukje heuvelland, waardoor het niet alleen een leuke teamactiviteit is, maar ook een mooie ontdekkingstocht door de natuur.

De wandel- en oriëntatietocht is de perfecte activiteit om lekker buiten te zijn en gezellig te genieten met vrienden of collega's. Het is geen survivaltocht, maar een modderpaadje links of rechts hoort erbij! Zorg dus voor goede wandelschoenen.

  • 2 uur Inclusief instructie
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties
  • Including necessary materials and ASP guide.
12,40 € excl. BTW Per persoon
15,00 €
incl. BTW Per persoon

Daar staan we dan. Mijn collega heeft een geo-driehoek en een landkaart vast en ik bekijk mijn kompas eens aandachtig. Voor ons ligt het uitgestrekte natuurgebied het Gerendal. Onze groep staat te trappelen om op pad te gaan. Vertrekken maar! We beginnen te wandelen door de prachtig groene omgeving. We steken de Geul over en bekijken als groep aandachtig welke kant we op moeten. De gids verklapt niets en glimlacht om ons gekeuvel. Tijdens de tocht genieten we volop van de Zuid-Limburgse natuur. Gehuchtjes, kastelen, beekjes, weiden en Schotse Galloway runderen… Oh daar komt weer een splitsing, even op de kaart kijken!