Vacature Activiteitenbegeleider (recreatie) - Hulpkracht

Als begeleider neem jij groepen mee op een ontdekkingstocht door de mergelgangen van het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Als gids begeleid jij jouw groep te voet of op een speciale grotbike door de mysterieuze gangen en vertel jij ze op een interactieve manier meer over de ondergrondse wereld van Zuid-Limburg. Zie jij jezelf dit wel doen? Dan is ASPadventure hét bedrijf voor jou!
Beschrijving:

Fun met diepgang
ASPadventure is organisator van actieve en mysterieuze uitjes en (team)activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Tijdens onze activiteiten creëren we situaties waarbij de omgeving, entertainment én educatie centraal staan. Dat maakt ons een organisatie die uniek is binnen de recreatiebranche.
Als begeleider ben jij degene die…onze bezoekers ontvangt en op een actieve manier rondleidt in de bijzondere omgeving waarin wij werken. Jij laat gasten door het stellen van vragen en het vertellen van achtergrondinformatie een unieke omgeving ontdekken. Je geeft duidelijke veiligheidsinstructies en houdt deze veiligheidsaspecten gedurende de tocht nauwlettend in de gaten. Tijdens de groepsactiviteiten stimuleer je hen op een interactieve manier tot ontdekken en samenwerken. Verder onderhoud je de locaties en materialen en waarborg jij de veiligheid én kwaliteit van het programma. Tijdens een intern opleidingstraject leer je de kneepjes van het vak, zodat jij zelfstandig grotbike- en grottentochten kunt begeleiden.

Jij…vindt het geen probleem om voor groepen te spreken en vindt het leuk om jouw kennis met anderen te delen. Jij begrijpt dat veiligheid enorm belangrijk is en zorgt er dan ook voor dat alle materialen tip top in orde zijn zodat niets de klant afleidt van de beleving. Dankzij jouw professionele houding, kennis en enthousiasme lopen onze gasten tevreden de grot uit. Kun jij ervoor zorgen dat onze groepen aan jouw lippen hangen en bezorg jij hen keer op keer een leuke, veilige én verrassende ervaring? Dan zijn wij op korte termijn op zoek naar jou!

Wij bieden:
- een actieve bijbaan in een unieke omgeving
- een interne opleiding, incl. interne EHBO-cursus
- een informele werksfeer- diverse mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen
- een arbeidsovereenkomst voor minimaal 20 uur per maand
- salaris conform de CAO Recreatie- prestatietoeslag

Jij:
- bent graag actief bezig- vindt het leuk om mensen te entertainen
- hebt er geen problemen mee om voor een groep te spreken
- bent pas tevreden wanneer jouw groep een fantastische ervaring beleeft heeft
- neemt graag de verantwoordelijkheid- kunt goed zelfstandig werken
- werkt accuraat, stipt en kwaliteitsgericht
- bent beschikbaar in de weekenden (én een dag door de week)
- beheerst de Nederlandse taal (Engels en Duits zijn een pré)

Kun jij je vinden in de door ASPadventure beoogde kwaliteit en ambities ten aanzien van haar dienstverlening, dan spreken we je graag!
Indien je vragen hebt over de functie, kun je contact opnemen met Marjolein Schins.

ASP Adventure BV
Oud Valkenburg 2a
6305 ABSchin op Geul
043-6040675

Let op: op het moment dat je aangenomen wordt, volgt er een opleidingstraject. Je zult dan na 1 a 2 maanden zelfstandig aan de slag zijn als activiteitenbegeleider.