Survivaltocht

Onze survivaltocht is de ultieme combinatie van onze grot- en outdoor programma’s.

De survivaltocht start diep onder de grond in de Sibbergroeve, het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa. Als team gaan jullie aan de slag om de uitgang van de grotten te vinden, waar de mountainbikes klaarstaan voor een enerverende tocht.

Vervolgens gaat u de hoogte in: een spannend klimparcours meters boven de grond, in een oude kasteelhoeve. Wederom staat samenwerking, onderling vertrouwen en grenzen verleggen centraal om ook deze beproeving tot een goed einde te brengen.

Ten slotte volgt een wandeling door het prachtige Gerendal. Maar, niet zomaar een wandeling. Jullie moeten zelf samen de route zien te vinden!

De survivaltocht duurt ongeveer 5,5 uur. Elkaar stimuleren om grenzen te verleggen, om elkaar te vertrouwen, onderlinge banden te versterken en samen te werken staat centraal in dit teamprogramma.

  • 5,5 uur Inclusief instructie
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties
  • Including necessary materials and ASP guide.
43,39 € excl. BTW Per persoon
52,50 €
incl. BTW Per persoon

We staan voor een klein mergelhuisje, dat de eerste etappe van onze survivaltocht blijkt te zijn. Nadat we afgedaald zijn in de donkere diepte wordt ons verteld dat we in dit immense ondergrondse doolhof de weg moeten vinden naar de uitgang aan de andere kant. De mergelgangen zijn donker en lijken allemaal op elkaar. Toch weten we als team verschillende opdrachten te doorstaan die ons leiden naar het daglicht waar we zo naar uitgekeken hebben. We springen op de mountainbikes en vervolgen onze tocht bovengronds, naar een oude kasteelhoeve. Wanneer we de hal inlopen zien we hoog boven ons hoofd een obstakel parcours. Daar moeten we zeker op? Ja! We klimmen naar boven en balanceren met wiebelende benen over het parcours. Na deze uitdaging gaan we over op het laatste onderdeel van de survivaltocht, een wandeltocht door het Gerendal. Addertje onder het gras: we moeten de route zelf vinden. Gewapend met een kompas en geo-driehoek gaan we op pad!