Steptocht

Tijdens de Steptocht ontdekt u Valkenburg en haar magnifieke omgeving zoals u dat vast nog nooit gedaan heeft.. op de step!

Onder begeleiding van een van onze gidsen bezoekt u de mooiste plekje in het hart van Zuid-Limburg. De steptocht voort door het Gerendal en de omgeving van pittoreske dorpjes als Sibbe en IJzeren.

Het tempo van de steptocht wordt aangepast aan de conditie en wensen van de groepsleden. Onderweg is er natuurlijk ook de gelegenheid om lekker iets drinken op een van de vele terrasjes die Zuid-Limburg te bieden heeft.

  • 2 uur Inclusief instructie
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties optioneel
  • Inclusief benodigde materialen en ASP begeleiding.
21,90 € excl. BTW Per persoon
26,50 €
incl. BTW Per persoon

Wanneer we aankomen bij de oude kasteelhoeve staan onze steps al netjes in een rij opgesteld. Vrolijk bestijgen we onze step en maken een onwennig eerste rondje. Dit gaat wel goedkomen! Onze gids leidt ons door het mooie Heuvelland. Hier en daar stopt hij om ons meer te vertellen over de omgeving. Wat een leuke, actieve manier om de omgeving te ontdekken. Want hoewel het steppen er simpel uitziet, is het toch goed doorstappen geblazen. Bospaadjes, wegen, bruggetjes, een bergje en dan weer een afdaling: we steppen dapper door. Natuurlijk genieten we ook even van het lekkere weer op een gezellig terrasje. Een welverdiende pauze!