Over ASP

ASP Adventure is organisator van actieve en mysterieuze uitjes en activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Wij nemen je mee op unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa of actieve outdoor activiteiten in het Heuvelland. 

Missie
ASP wil voor de groeiende groep bewust levende mensen omstandigheden scheppen waar de bezoeker optimaal plezier en voldoening kan beleven op een veilige, sportieve, actieve, educatieve en klantvriendelijke manier, door de juiste omgeving, het gebruik van de juiste materialen of door de juiste sfeer te creëren. Daarbij willen wij de bezoeker bewust maken van de unieke, authentieke omgeving waarin hij of zij vertoeft. 

Discover the Unknown

Tevens wil ASP de bezoeker bewust maken van zijn persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten op fysiek, sociaal en mentaal vlak. Deze worden tijdens de programma’s individueel of in groepsverband ervaren met als mogelijk gevolg een nieuwe overtuiging (transformatie) naar zichzelf, medemens en natuur. 

Kwaliteit, exclusiviteit en innovatie op product- en dienstenniveau moeten bijdragen aan het verhogen van de beleving. ASP Adventure wil hierin voorop lopen binnen de recreatieve sector. ASP Adventure hoopt op deze manier veel mensen enthousiast te maken voor zowel de unieke Limburgse omgeving als haar programma’s, waardoor ASP Adventure verandert van een bedrijf met outdoor als doel, naar een bedrijf met outdoor als middel.

ASP en de omgeving

De ASP Adventure begeleiders gaan in de tochten uiterst zorgvuldig om met de ons omringende natuur, waar wij immers te gast zijn. De tochten worden samengesteld in overleg met de gemeente Valkenburg aan de Geul, zodat bewoners gevrijwaard blijven van enige overlast. ASP Adventure B.V. heeft zichzelf garant gesteld wat betreft de zorg voor milieu, natuur en omwonenden. Ons doel is om de omgevingen waarin wij werkzaam zijn middels het creëren van bewustwording middels onze activiteiten te behouden voor de toekomst.