Ons team

ASP Adventure organiseert actieve en mysterieuze uitjes en activiteiten in de unieke omgeving van Zuid-Limburg, tussen én onder de heuvels van het historische Valkenburg aan de Geul. Wij nemen u mee op unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa of actieve outdoor activiteiten in het Heuvelland. Wij stellen ons graag aan u voor!
 

TEAM SALES

De afdeling Sales & Reserveringen helpt u graag bij het organiseren van een onvergetelijke activiteit of dag voor uw familie, vrienden, collega’s, afdeling of personeelsvereniging.
 
ASP Adventure biedt een breed aanbod van programma's rond en in de bekende grotten van Valkenburg. Hoe weet u nu welk programma het beste bij de groep past? Dat is precies waar wij u mee kunnen helpen! In een persoonlijk gesprek nemen wij de wensen van uw groep met u door om zo een activiteit te ontdekken die bij uw groep past. Alles is mogelijk, van onze ‘standaard’ activiteiten tot maatwerk programma’s, speciaal voor uw groep samengesteld. Ook vertellen we u graag meer over onze teambuildingprogramma’s met een specifiek opleidingsdoel en programma’s die buiten de WKR-regeling vallen.

EEN GESLAAGDE DAG, VAN BEGIN TOT EIND

Wij kunnen u helpen bij het organiseren van een uitje van de ochtend tot de avond, eventueel compleet met lunch, diner, vergaderlocatie en overnachting. Verloopt het uitje toch anders dan verwacht? Ondanks ons persoonlijk advies op maat, kunnen dingen toch anders lopen dan verwacht. Ook dan staan wij voor u klaar om dit samen met u te bespreken en op zoek te gaan naar een passende oplossing!

TEAM RECREATIE

Team Recreatie bestaat uit circa 30 energieke medewerkers die allen hetzelfde doel hebben: u een onvergetelijke dag bezorgen.
 

UW PLEZIER ÉN VEILIGHEID STAAN VOOROP

Voordat u bij ons aankomt zijn wij al druk bezig met alle voorbereidingen. We zorgen ervoor dat alle materialen die u gaat gebruiken, goed onderhouden zijn en dat de locatie er netjes uit ziet. Als u bij ons aankomt, is alles klaar voor gebruik, zodat u na een hartelijk welkomstwoord direct op pad kunt.

ONZE ERVAREN BEGELEIDER PAST ZICH AAN UW GROEP AAN

Bij ASP Adventure gaat u altijd met een ervaren begeleider op pad. We selecteren onze teamleden streng en leiden ze zorgvuldig op. Zo zorgen we ervoor, dat iedere begeleider kan inspelen op de specifieke wensen en behoeften van de groep. Afhankelijk van de groepssamenstelling wordt op gepaste wijze actie en entertainment afgewisseld met educatie.