Grotbikes te koop

Onderhoudsvrije cardanfietsen te koop en gratis grotbiken in Europa’s grootste labyrint!

Om plaats te maken voor nieuwe fietsen gaan onze bikes in de verkoop. Deze cardanfietsen zijn speciaal gemaakt in samenwerking met B1 (adviesprijs nieuw € 1100) voor in de stad, naar school, naar je werk of outdoor.

Frame             

Aluminium met twee framehoogtes en verstelbaar zadel. Hierdoor voor iedereen tussen de 1.40 en 1.90 comfortabel berijdbaar.

Remmen        

Rollerbrake achter en V-brake voor.

Aandrijving    

Gesloten onderhoudsvrije cardanunit (ride and forget) met één optimale stadsversnelling. Uitbreidbaar naar meerdere versnellingen d.m.v. een Shimano Nexus of Rohloff naaf.

 

 

Een fiets die niemand heeft
Cardanfietsen zijn erg zeldzaam vanwege de hoge ontwikkelings- en productiekosten. Deze fietsen zijn sowieso uniek en nog nooit op de openbare markt verschenen. Ze hebben een ruim testleven achter zich na onze inzet in de grotten door diverse mensen. Men mocht er alleen op rijden tijdens ons speciaal programma. Echter nu, biedt ASP u de kans om als een van de eersten een aan te schaffen.

Geen onderhoud
Een cardanfiets vergt geen onderhoud en vooral geen kosten. Na gebruik in de modder, zand, regen of wat dan ook simpel stallen tot later gebruik. Niettemin, nooit meer een vieze broek of vieze handen, de ketting kan er immers niet af vallen.

Prijs
De prijs voor één fiets bedraagt €150,- inclusief BTW. Bij aanschaf van drie fietsen of meer krijgt de koper een extra Limburgs presentje!

Grotbiken & Fiets kopen!

Indien je besluit een cardan bike te kopen (uit onze voormalige voorraad), dan mag je gratis mee met onze Grotbiketocht!

De fietsen kunnen tijdens kantooruren bezichtigd en getest worden op onze kantoorlokatie in Valkenburg a/d Geul.

Contactgegevens

recreatie@aspadventure.nl

043 - 604 0675