Mountainbike tocht

  • Mountainbiking
  • Mountainbike Tour

Onze Mountainbike Tocht leidt jullie twee uur lang over prachtige routes door het Limburgse heuvellandschap rondom Valkenburg.

Onder begeleiding van een ervaren gids fietsen jullie door het Gerendal en over het plateau van Margraten. Hier kunnen jullie maximaal genieten van de fantastische uitzichten die Zuid-Limburg te bieden heeft.

Geen geoefende mountainbiker? Geen probleem. Jullie kunnen kiezen uit twee categorieën: recreatief of sportief. Afhankelijk van jullie keuze leidt de gids jullie over de passende route.

Welke variant van de Mountainbike Tocht u ook kiest: mooie beklimmingen en snelle afdalingen staan garant voor een schitterende tocht. 

  • 2 uur Inclusief instructie
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties optioneel
  • Inclusief benodigde materialen en ASP begeleiding.
22,73 € excl. BTW Per persoon
27,50 €
incl. BTW Per persoon

We zetten onze helmen op en luisteren naar de veiligheidsinstructies van onze enthousiaste gids. Onze mountainbikes staan te glinsteren in het zonlicht. Eenmaal klaar voor de tocht bestijgen we onze ‘stalen ros’ en trappen we een voor een achter de gids aan het Heuvelland in. Hij leidt ons door leuke Limburgse dorpjes en langs landelijke vergezichten. Van bosrijke omgevingen fietsen we naar een uitgestrekt plateau, waar het even goed doortrappen is. Tegenwind! We genieten met volle teugen van het prachtige landschap en de wind in onze haren. En dan komen we uit bij een stijl bergje. Op de pedalen!