Intermediairs

Wanneer u uitjes en evenementen organiseert voor groepen bent u waarschijnlijk voortdurend op zoek naar nieuwe, bijzondere activiteiten. ASP Adventure biedt unieke en actieve belevingstochten die ongetwijfeld een waardevolle aanvulling zijn binnen uw huidige aanbod. Verras uw klanten met bijzondere groeps- en teamactiviteiten in de omgeving van Valkenburg. Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel en wij hebben de mogelijkheid om grote groepen onder te brengen (dag capaciteit 1.200 personen)! Lees hier meer over ASP Adventure

Vind het perfecte uitje voor uw klant: gebruik onze programmawijzer!

Onze website is niet alleen een handige tool voor onze eigen bezoekers, maar ook voor u als intermediair wanneer u uw klanten van een passend advies en programma wilt voorzien. Hoe beter een activiteit aansluit bij de wensen en doelen van de klant, hoe sneller de klant voor u als intermediair zal kiezen en hoe beter de groep de activiteit zal waarderen. Een tevreden klant is immers goud waard! Door de vragen en antwoordopties in onze programmawijzer voor groepen te doorlopen, inventariseert u gemakkelijk de wensen van de klant en komen de meest passende programma’s automatisch naar voren.  Bij elk programma vind u aantrekkelijk beeldmateriaal en een duidelijke programmaomschrijving, zodat u uw klant direct van de juiste informatie kunt voorzien.

Heeft u interesse om de programma’s van ASP Adventure toe te voegen aan uw activiteitenaanbod? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij bespreken de samenwerkingsmogelijkheden graag met u. Onze afdeling  Sales is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag (09:00-12:30 en 13:30-17:00) via +31 (0) 43 604 06 75.