High Challenge Cross

Bij High Challenge Cross staat teamwork op grote hoogte centraal. Het is een zeer afwisselend en uitdagend teamprogramma voor groepen die op zoek zijn naar een activiteit met de nadruk op teambuilding en grenzen verleggen.

Jullie gaan in tweetallen aan de slag op een parcours op 7 meter hoogte, waarbij verschillende opdrachten overwonnen moeten worden. Touwbruggen, zwaaiende lussen, bewegende balken en netten... Elk obstakel is de sleutel naar een nieuwe succesbeleving.

De teamleden moeten op elkaar vertrouwen, goed communiceren en de balans houden om beide veilig aan de overkant te komen. Door elkaar aan te moedigen kunnen jullie elkaar stimuleren om het hoogteparcours gezamenlijk te overwinnen!

  • 1,5 uur Including instruction
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties optioneel
  • Inclusief alle materiaal en ASP begeleiding.
25,23 € excl. BTW Per person
27,50 €
incl. BTW Per person

Mijn teamgenoten en ik zelf beklimmen de touwladder naar de nok van de oude boerderijhal. Ik werp een blik naar beneden, oeh dat is toch wel hoog! Ik zie hoe twee teamleden elk aan een andere kant van de brug starten. Een staalkabel met een enkel verticaal hangend touw is hun enige hulpmiddel om aan de overkant te komen. Al schuifelend bewegen ze zich naar het midden. Maar dan moet er overgestapt worden. Na wat wikken en wegen besluiten ze wat de beste manier is om langs elkaar door te klauteren. Het gaat goed! Maar dan ben ik zelf aan de beurt. Eens kijken of het ons ook zo goed afgaat!