High challenge

High Challenge is een zeer afwisselend en uitdagend groepsprogramma voor groepen die op zoek zijn naar een activiteit met de nadruk op grenzen verleggen, vertrouwen en het versterken van de onderlinge banden.

Op 7 meter hoogte is een parcours aangelegd waarbij verschillende opdrachten overwonnen moeten worden. Touwbruggen, zwaaiende lussen, bewegende balken en netten... Elk obstakel is de sleutel naar een nieuwe succesbeleving.

Door elkaar aan te moedigen stimuleren jullie elkaar om het hoogteparcours te overwinnen. Dat zal de teamspirit een flinke boost te geven!

  • 1,5 uur Inclusief instructie
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties
  • Including necessary materials and ASP guide.
25,23 € excl. BTW Per persoon
27,50 €
incl. BTW Per persoon

Vol goede moed beklim ik de touwladder naar het 7 meter hoge parcours. Dat lijkt hoger dan ik dacht! Mijn groepsgenoten en ik zelf balanceren en klimmen met wiebelende benen over balken en touwen. Dan sta ik voor een ongelijke brug met plankjes van verschillende afmetingen en op verschillende afstanden van elkaar. Het wiebelt, het schommelt, maar ach: dit lukt me wel! Maar dan… word ik geblinddoekt! Ik vertrouw op de aanwijzingen van de mensen om me heen en neem twijfelend de eerste stap. De adrenaline giert door mijn lijf, wat een gekkenwerk. Stapje voor stapje ga ik verder, tot ik mijn teamgenoten uitbundig hoor klappen. Ik ben aan de overkant!