t: +31 (0) 43 - 60 40675

Sales & reserveringen

Met een team van 3 medewerkers staan wij klaar, om u te helpen een onvergetelijke dag te bezorgen voor uw familie, vrienden en/ of collega’s.

In een persoonlijk gesprek nemen wij met u de wensen door van uw groep om zo een passende activiteit te ontdekken. Alles is mogelijk, van ‘standaard’ activiteiten, tot maatwerk, speciaal voor uw groep samengesteld. Een uitje van ochtend tot avond, met of zonder lunches, diners en overnachting.

Door samen met u, de wensen van u en uw groep op een rijtje te zetten en uw vragen te beantwoorden, kunnen wij u verzekeren dat het geadviseerde uitje, een geweldige dag gaat opleveren!

Bereikbaarheid

Ons kantoor is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur - 12.30 uur en van 13.30 uur - 17.00 uur. Op deze tijdstippen kunt u telefonisch reserveren. Op zaterdag en zondag telefonisch zijn we bereikbaar van 11.00 uur - 16.00 uur.

NB: Groepen kleiner dan 10 personen kunnen rechtstreeks boeken op de website via de pagina Individueel & Kleine groepen

+31 (0) 43 - 60 40675
e:info@aspadventure.nl

Onze gegevens

ASP ADVENTURE (kantoor)
Oud Valkenburg 2A
Schin op Geul, Valkenburg

BTW-nummer: NL 812 124 005 B01
KVK Zuid Limburg: 14 060 743

Contact opnemen

Contact opnemen

Als u het contact- of informatieformulier op onze website invult, of ons een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die u ons toestuurt bewaard zolang als naar de aard van het formulier of de inhoud van uw e-mail nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan. Wij verwerken persoonsgegevens conform de Algemene Verordening Gegevensbescherming en de daaraan verwante wet- en regelgeving. Voor meer informatie zie onze Privacyverklaring onder het kopje ‘Praktische Info’.