Combinatie Grotbiken & Avontuurlijke Grottentocht

Dit programma is een prachtige combinatie van twee van de meest populaire activiteiten van ASP Adventure:

Grotbiken en Avontuurlijke grottentocht

Boek het combinatieprogramma en u profiteert van een aantrekkelijke korting van 25% op de tweede activiteit (u betaalt € 50 per persoon, in plaats van € 57 voor de twee losse activiteiten).

In totaal duurt dit combinatieprogramma drie uur. De startlocatie is Daalhemerweg 150 te Valkenburg

  • 3 uur Including instruction
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties
  • Including necessary materials and ASP guide.
45,87 € excl. BTW Per person
50,00 €
incl. BTW Per person

Een spannende, avontuurlijke en gezellige doolhoftocht in de mergelgrotten. Deze tocht zit vol met verrassingen en opdrachten. Samen met uw groepje gaat u op pad in de labyrintachtige mergelgangen. U gaat op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen zoals een bootoversteek, oriëntatieopdrachten en andere verrassende problemen en puzzels. Gezelligheid en samenwerking staan bij dit programma hoog in het vaandel!

Grotbiken
Dit door ASP Adventure ontwikkelde onderdeel is uniek in heel Europa! Op een, speciaal voor de grot aangepaste, mountainbike legt u een parcours van 8 tot 10 kilometer af door het immense gangenstelsel (70 kilometer). Onder leiding van een ervaren ASP-gids gaat u op zoek naar de mooiste plekjes van de grot. Onderweg zal er een en ander worden verteld over de grotten en kunt u genieten van de zeer aparte sfeer die de mergelwereld te bieden heeft. De tocht is voor iedereen goed te doen: jong en oud, goede of minder goede conditie. De gids past het tempo aan, aan de wensen van de groep zodat iedereen optimaal van dit programma kan genieten.