Bedrijven & personeelsverenigingen

Bent u op zoek naar een onvergetelijke en unieke ervaring met uw collega’s? Voor een geslaagd personeelsuitje of een doeltreffende teambuilding bent u bij ASP Adventure aan het juiste adres. Wij bieden bijzondere groepsprogramma’s aan waarbij actief bezig zijn en plezier centraal staan, maar organiseren ook sterke teambuildingactiviteiten. Wij zijn in staat om grote groepen te ontvangen en werken hierbij ten alle tijden klantgericht en met kwaliteit hoog in het vaandel.

Bijzondere teambuilding programma’s

Onze groepsprogramma’s zijn uitermate geschikt voor zakelijke teambuildingactiviteiten en trainingen. Wij bieden teamprogramma’s voor groepen die op zoek zijn naar uitdaging, die hun grenzen willen verleggen, hun brein op de proef willen stellen en hun creativiteit de vrije loop willen laten. Samenwerken, het versterken van de onderlinge banden, communicatie en leiderschap zijn een greep uit de competenties die in onze teamprogramma’s centraal staan. Onze activiteiten stellen u in staat om rollen en patronen binnen de groep te herkennen. Wij kunnen zelfs gespecialiseerde trainers inhuren. Zo bieden wij passende programma’s voor elk doel van uw teambuildingactiviteit. Doordat deelnemers aan onze teambuilding programma’s competenties verwerven die zij kunnen toepassen op de werkvloer, vallen onze activiteiten in de meeste gevallen buiten de werkkostenregeling (WKR) en zijn ze dus volledig vrijgesteld. 

Arrangementen

Indien u meer wilt organiseren dan enkel een activiteit helpen wij u graag verder. Of het nu gaat om koffie met vlaai bij ontvangt, het verzorgen van lunch of diner, vergaderruimtes of een hotelovernachting: wij denken graag met u mee. ASP Adventure werkt samen met bedrijven en organisaties in de horeca- en toerismebranche die net als wij waarde hechten aan kwaliteit en klantgericht werken. Door samen te werken met verrassende concepten, unieke locaties en goede verblijfsplaatsen kunnen wij gehoor geven aan uw wensen en u een passend aanbod doen waar wij volledig in geloven. Zo kunt u erop vertrouwen dat uw uitje onvergetelijk wordt, van a tot z.  Op onze partner pagina vindt u een greep uit onze partners om u een idee te geven van de bedrijven met wie wij werken.

Maatwerk

Met onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van teambuilding programma’s, bieden wij diverse mogelijkheden voor activiteiten op maat. Wij kunnen onze programma’s zo samenstellen dat uw specifieke wensen en doelen behaald kunnen worden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze maatwerk trajecten? Wij bespreken deze graag met u! Onze afdeling  Sales is telefonisch bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag (09:00-12:30 en 13:30-17:00) via +31 (0) 43 604 06 75.