Avontuurlijke Grottentocht

  • Puzzelen in de grotten
  • Avontuur in de mergelgrotten bij Valkenburg
  • Samenwerking en team staan centraal

De Avontuurlijke Grottentocht is een spannende én gezellige Fort Boyard-achtige doolhoftocht in de Sibbergroeve, 40 meter onder de grond.

Je gaat op pad samen met je team. Jullie gaan op zoek naar nieuwe opdrachten en hindernissen in de mysterieuze gangenstelsels. Jullie worden mentaal en fysiek uitgedaagd met onder andere:

- Een ondergrondse bootoversteek
- Oriëntatieopdrachten
- Tal van andere raadsels en puzzels!

Om de opdrachten tot een goed einde te brengen moet de groep slim en behendig zijn, maar vooral goed samenwerken om de uitgang te bereiken.

Avontuurlijke Grottentocht is een bijzondere teambeleving waarbij gezelligheid, vertrouwen, onderlinge banden versterken en elkaar beter leren kennen centraal staan.

  • 1,5 uur Inclusief instructie
  • Ervaren begeleiding, uw veiligheid staat voorop
  • Diverse catering opties
  • Inclusief benodigde materialen en begeleiding.
26,15 € excl. BTW Per persoon
28,50 €
incl. BTW Per persoon

Een ondergrondse doolhoftocht, dat belooft wat! We volgen de gids het donkere gangenstelstel in. In het licht van onze lampjes geeft de mysterieuze omgeving zich een klein beetje prijs. Soms smalle, lage gangetjes waarbij bukken onvermijdelijk is en dan weer brede mergelgangen met hoge plafonds. Totaal gedesoriënteerd komen we aan bij de eerste poort. We lezen de opdracht en gaan samen aan de slag. Keer op keer stuiten we weer op een nieuw raadsel dat ons verhindert om verder te komen, maar ons team weet steeds weer de sleutel tot onze ontsnapping te bemachtigen: YES! Trots op onze prestatie komen we weer boven de grond. Dat verdient een high-five!