• Mysterious underground caves

  Mysterieuze mergelgrotten

  Ga mee op unieke ontdekkingstochten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa, te voet of op een speciale grotbike. Er gaat een hele nieuwe wereld voor je open, 40 meter onder de grond. Een ware belevenis in een donker doolhof met mysterieuze gangen, scherpe bochten en verrassende afdalingen.

 • Actieve programmas Heuvelland Zuid-Limburg

  Actief in het Heuvelland

  Ook boven de grond valt er genoeg te beleven. Het Limburgse heuvelland biedt met haar prachtige natuur en rijke historische verleden originele belevingen voor groepen van alle soorten en maten. Onder begeleiding van een deskundige gids ontdek je de omgeving van Valkenburg per mountainbike, step, scooter of te voet.

 • Special group programs

  Bijzondere groepsprogramma's

  Beleef een onvergetelijke en unieke ervaring met collega’s, familie of vrienden. Wij bieden teamprogramma’s voor groepen die op zoek zijn naar uitdaging, die hun grenzen willen verleggen, hun hersenen op de proef willen stellen óf hun creativiteit de vrije loop willen laten: het kan allemaal. Versterkende teamactiviteiten op unieke locaties!

 • Teamactiviteiten Heuvelland

  Team activiteiten & arrangementen

  Ons deskundige team stelt graag maatwerk programma’s op die speciaal aangepast zijn aan de specifieke wensen van uw groep: uitermate geschikt voor zakelijke teambuilding activiteiten of trainingen. Verder kunnen wij in samenwerking met onze partners complete arrangementen samenstellen.

Ervaar, beleef, verdiep.

ASP Adventure is organisator van actieve en mysterieuze (team) activiteiten in een unieke omgeving, tussen én onder de heuvels van Valkenburg aan de Geul. In het Heuvelland van Zuid-Limburg vormen de natuur en de historie het decor voor bijzondere, leuke en leerzame uitjes. ASP Adventure organiseert haar activiteiten op drie prachtige locaties: de bijzondere Sibbergroeve, de mysterieuze Fluweelengrot en Kasteelruïne en de authentieke Hoeve Schaloen.

ASP Adventure

Ondergrondse belevingen ASP Adventure organiseert actieve en uitdagende activiteiten in het grootste ondergrondse gangenstelsel van Europa: de Sibbergroeve. Daal af in de buik van moeder Aarde, treed het flakkerende kaarslicht tegemoet en ervaar de bijzondere verhalen die in de donkere diepte verscholen zijn. Volg de gids per grotbike dieper het mysterieuze zachtgele mergelstelsel in of ga te voet mee op een avontuurlijke grottentocht en ontdek deze onbekende wereld 40 meter onder de grond. De vluchtgangen van de Kasteelruïne van Valkenburg vormen het decor voor een spannende, uitdagende ontdekkingstocht. Klauter in het doolhof van mergel tot je vanaf de oude hoogteburcht uitkijkt over Valkenburg, om vervolgens weer af te dalen in de diepte door te abseilen in een eeuwenoude waterput.

Outdoor activiteiten Ook boven de grond valt er genoeg te ontdekken. Het Limburgse heuvelland is met haar prachtige natuur en rijke historische verleden het perfecte decor voor originele activiteiten voor groepen en teams van alle soorten en maten. Te voet, per mountainbike, step of scooter: het Heuvelland is een prachtige plek om van de omgeving te genieten. Teams kunnen hun samenwerking en communicatie testen op grensverleggende hoogte in de oude Hoeve Schaloen. Het hoogteparcours biedt ruimte aan diverse teambuilding activiteiten.

 • Combinatie Klautertocht & Grottentocht
 • Vacature Gids
 • Avontuurlijke Grottentocht
  Avontuur in de grotten van Valkenburg
 • Bedrijven & personeelsverenigingen