Ons team

Team Sales

Een leuke activiteit uitzoeken is geen makkelijk karwei. Het begint met het doorspitten van folders, websites en belletjes naar diverse bedrijven, want hoe weet u nu welk programma het beste bij de groep past? Dat is precies waar wij u mee kunnen helpen!

De afdeling Sales & Reserveringen helpt u graag bij het organiseren van een onvergetelijke activiteit of dag voor uw familie, vrienden, collega’s, afdeling of personeelsvereniging. In een persoonlijk gesprek nemen wij de wensen van uw groep met u door om zo een activiteit te ontdekken die bij uw groep past. 

Door de wensen van de groep samen op een rijtje te zetten en uw vragen te beantwoorden, kunnen wij u verzekeren dat het geadviseerde uitje een geweldige dag gaat opleveren! Alles is mogelijk, van onze ‘standaard’ activiteiten tot maatwerk programma’s, speciaal voor uw groep samengesteld. Zo kunnen wij ook gehoor geven aan de vraag naar teambuildingprogramma’s met een specifiek opleidingsdoel en programma’s die buiten de WKR-regeling vallen. Wij kunnen u helpen bij het organiseren van een uitje van de ochtend tot de avond, eventueel compleet met lunch, diner, vergaderlocatie en overnachting. 

Verloopt het uitje toch anders dan verwacht? Ondanks ons persoonlijk advies op maat, kunnen dingen toch anders lopen dan verwacht. Ook dan staan wij voor u klaar om dit samen met u te bespreken en op zoek te gaan naar een passende oplossing!

Team Recreatie

Team Recreatie bestaat uit circa 30 energieke medewerkers die allen ten doel hebben om onze bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen. Met veel plezier en enthousiasme staan onze teamleden klaar om u te verwelkomen op één van onze schitterende locaties.

Voordat u bij ons aankomt zijn wij al druk bezig met alle voorbereidingen. We dragen er zorg voor dat alle materialen die u gaat gebruiken goed onderhouden zijn en dat de locatie er netjes uit ziet. Op de dag zelf zorgen we ervoor dat deze materialen klaar staan voor gebruik, zodat u na een hartelijk welkomstwoord, direct op pad kunt.

Natuurlijk zorgen we er voor dat er een competente begeleider met u meegaat. Doordat al onze teamleden op gedegen wijze geselecteerd en opgeleid zijn, zijn zij in staat bij iedere groep in te spelen op specifieke wensen en behoeften. We sturen er dan ook naar dat de begeleider een soort coach wordt van uw groep, die gedurende de activiteit groepsleden stimuleert om samen te werken. Afhankelijk van de groepssamenstelling wordt op gepaste wijze actie en entertainment afgewisseld met educatie.

Omdat we veel waarde hechten aan een goede dienstverlening, vinden er het hele jaar overleg-, trainings- en coachmomenten plaats, om zodoende het service en kwaliteitsniveau van iedere medewerker hoog te houden.

We zijn er trots op om te mogen vertellen, dat we inmiddels duizenden mensen blij hebben mogen maken en we zijn ervan overtuigd dat ook u met een mooie ervaring naar huis gaat. Graag zien we uw komst tegemoet, zodat we ook u een unieke belevenis en een memorabel moment kunnen geven!